A Wackersdorf, Cachafeiro acaba entre els millors d’Europa

Tony Cachafeiro, el jove pilot del Principat, va tornar a finalitzar la tercera prova de les IAME Euro Series, concretament la cursa de Wackersdorf (Alemanya), situat entre els millors pilots d’Europa. L’andorrà va acabar al 9è lloc entre un total de 41 inscrits vinguts d’arreu del món.

Cachafeiro, que enguany està disputant el seu darrer any a la categoria ‘Mini’, competia per primera vegada en aquest traçat. Tot i la novetat de la pista, l’andorrà va anar creixent volta a volta durant les diferents sessions prèvies al campionat.

29 posicions en 3 mànigues

Divendres, a causa d’una classificació complicada, va haver de remuntar diverses posicions a les mànigues classificatòries. Tot i això, recorden que Cachafeiro no solament es reixdavant de les adversitats, també és un especialista en això de remuntar llocs quan la situació és d’allò menys favorable. Fidel al seu tarannà, el jove pilot va posar-s’hi de valent, recuperant fins a 29 llocs en les tres mànigues. És aií que l’andorrà va acabar col·locant-se al Top 10 de cara a la sortida de la cursa de diumenge.

Diumenge, a l’última màniga que definia l’ordre i els classificats de la final, Cachafeiro va estar als llocs capdavanters, confirmant que la maratò d’adelantaments de dissabte no va ser fruit de la sort, sinó de la seva tenacitat i determinació, així com d’una estratègia curosament calculada pel pilot i el seu equip.

Tretze voltes entre millors

En les 13 voltes que van conformar la final, Cachafeiro va mantenir-se a la lluita entre els més ràpids, sempre rodejat dels pilots més experimentats, alguns dels quals ja coneixien les característiques del complicat circuit de Wackersdorf.

Finalment, després de protagonitzar una carrera molt ben estructurada i sense errors que poguessin malmetre la feina feta tota la setmana, Cachafeiro va creuar la línia de meta al 9è lloc.

Declaracions del pilot

Pel que fa a tot plegat, un cop a Boxes Cachafeiro comentava que “tot el cap de setmana ha estat un gran aprenentatge. Competia en un circuit nou i amb una classificació complicada. Tot i així hem aconseguit acabar al Top 10. Content pel resultat i confiat que a la següent ho farem encara millor. A més, poder competir contra pilots de tot el món ens ajuda també a seguir creixent en aquesta temporada 2024 que està sent molt bona.”

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.

Compartir article:

Cercador de vehicles

Cotxes
Preu
Preu - slider
0320 000
Any de fabricació
Any de fabricació - slider
02024