Preguntes freqüents

Particulars

És gratuït i té una durada de 60 dies

Cada particular pot posar 2 anuncis amb una durada de 60 dies cadascun

És necessari perquè el comprador pugui contactar-vos. En tot cas les dades requerides són mínimes i no en fem cap ús comercial.

Accediu a ACCÈS USUARIS, pestanya situada a la part superior de la dreta, feu clic a PARTICULARS i seguiu les indicacions.

Si no l’heu renovat, l’anunci es borrarà automàticament

No. Qualsevol anunci que no sigui d’un vehicle d’ús particular es considera professional. Doneu-vos d’alta com a tal enviant-nos el formulari corresponent. 

En cas de fer un mal us de la plataforma, Motoraldia es reserva el dret de cancel·lar els anuncis i les fitxes d’alta del usuaris responsables dels anuncis publicats, unilateralment i sense cap avís.

No. Només es obligatori: MARCA, MODEL, VERSIÓ i la FOTO PRINCIPAL. En tot cas, els anuncis que inclouen moltes imatges i la màxima informació sempre tenen moltes més visites i solicituts de contacte de compra

No. Les imatges han de ser les del vehicle. L’incompliment d’aquesta pauta, en ser detectada, implucarà la suspensió de l’anunci i de l’usuari. Qualsevol responsabilitat per us indegut de contingut amb propietat intel·lectual de tercers recaurà sobre l’usuari, en cap cas a Motoraldia

Professionals

Quan accediu des de la pestanya superior de la cantonada dreta ACCÈS USUARIS veureu un espai específic per registrar-vos. 

Feu clic a PROFESSIONALS i ompliu el formulari de contacte. Un agent comercial us contactarà a la major brevetat possible.

Només cal estar degudament legalitzat com a tal a M.I. Govern d’Andorra, amb les activitats de comerç vigents i amb el corresponent domicili social de l’empresa, tot en vigor.

Podeu publicar qualsevol anunci sempre i quan tingueu l’activitat comercial degudament registrada.

A la pàgina inicial del vostre perfil professional trobareu l’opció “AFEGIR MODEL” si us plau, assegureu-vos d’escriure’l bé. Recordeu que model és: X1, A4, MACAN, GOLF, E 220, 3008, 911-992… la resta de lletres i números corresponen a la versió: 20d XDRIVE, 2.0 TDI, GTS, CDI 4MATIC, TURBO S…

No. Només es obligatori: MARCA, MODEL, VERSIÓ i la FOTO PRINCIPAL. En tot cas, els anuncis que inclouen moltes imatges i la màxima informació són els que més visites i contactes d’informació reben.

No. Les imatges han de ser les del vehicle real o si el vehicle està en trànsit, unes d’equivalents sempre i quan siguin de lliure us. L’incompliment d’aquesta pauta, en ser detectada, pot implicar la suspensió de l’anunci, de l’usuari i del contracte professional vigent. 

Qualsevol responsabilitat per us indegut de contingut amb propietat intel·lectual de tercers recaurà sobre l’usuari, en cap cas a Motoraldia.

Trobareu les obligacions i els drets de l’usuari a l’apartat CONDICIONS GENERALS de la pàgina, part de les quals us resumim tot seguit:

 • Tots els clients professionals de NO+3 Digital gaudeixen d’accés total i sense límit d’entrades durant tot el periode contractual, al menys que en les seves condicions contractuals s’hagi establert qualsevol altre pacte.
 • Els negocis amb l’activitat d’importadors de vehicles nous, no concessionaris, només podrán anunciar vehicles nous en cas de tenir-los degudament documentats, en estoc o en trànsit i amb fotografies de la unitat real a la venda.
 • Per evitar conflictes legals amb les marques o d’ús de material amb copyright no autoritzat, els documentals fotogràfics de cada vehicle han de ser reals i de l’unitat en venda. No s’admeten fotos de catàlegs, internet o similars si no està degudament autoritzat. Qualsevol responsabilitat d’un ús indegut recaurà en l’anunciant.
 • Els concessionaris oficials, com a tals, poden penjar tota la gamma de vehicles representats, tot i no tenir-los en estoc.
 • Només poden publicar anuncis de VEHICLES NOUS a nivel professional, aquells negocis que tinguin l’activitat corresponent, degudament reflexada en el Registre de Comerç.
 • Només poden publicar anuncis de VEHICLES D’OCASIÓ  a nivel professional, aquells negocis que tinguin l’activitat corresponent reflexada en el corresponent Registre de Comerç.
 • Tots els vehicles anunciats han d’estar degudament complimentats, amb tota la informació possible i disponible, així com amb el degut reportatge fotogràfic degudament carregat. Nomes 3 Digital es reserva el dret de desactivar qualsevol vehicle, professional o particular, fins que la informació, sigui completa i estigui correctament introduida i sigui veraç.
 • En el cas d’un ús incorrecte reiterat, d’informació enganyosa o de qualsevol altre aspecte que pugui confondre o alterar el sentiment de veracitat per part dels usuaris, NO+3 Digital es reserva el det de cancelar l’anunci o el contracte vigent amb l’anunciant sense  obligació de reemborsament dels imports parcials  totals que puguin quedar pendents.
 • En el cas d’incompliment de qualsevol dels apartats mencionats en aquestes normes d’ús Nomes3 Digital es reserva unilateralment el dret de cancel·lació del contracte de forma inmediata, sense previ avís  i sense cap dret de reemborsament.
 • Les quotes de pagament corresponents a elements publicitaris dins de l’entorn de Motoraldia, o qualsevol altre element de pagament dins de la plataforma es facturarà d’acord amb les tarifes vigents i segons l’acord pactat per ambdues parts a la signatura del contracte.
 • Els contractes són de carácter anual i es complirán segons les propostes acordades des de No+3 Digital.
 • Si no hi ha cap notificació per escrit de cancel·lament abans de la data de venciment del contracte, aquests es renovaran tàcitament d’any en any en arribar la data de venciment.
 • En el cas de cancel·lació anticipada, no hi haurà dret al reemborsament, sota cap concepte.
 • Nomes3 Digital queda exempt de qualsevol responsabilitat derivada pel mal funcionament de l’App o de la seva Web, en el cas de millores, canvis, actualitzacions, problemes aliens o qualsevol altra causa que pugui afectar al bon funcionament de la plataforma.
 • Altres espais publicitaris, tals com banners o qualsevol altre element present en l’App o en la web de Motoraldia a nivell publicitari, està subjecte a les tarifes en vigor. Demaneu-nos informació i tarifes vigents.
 • NO+3 Digital es reserva el dret de NO acceptació de qualsevol fitxa de vehicle, si aquesta entra en conflicte amb la multi-plataforma MOTORALDIA, web i/o App o blog. Com en el cas de publicitats d’altres plataformes de la mateixa natura comercial.
 • NO+3 Digital es reserva el dret de modificar qualsevol dels punts esmentats en aqustes condicions d’ús, així com de qualsevol altre aspecte de la multi-plataforma, sense previ avís

Cercador de vehicles

Cotxes
Preu
Preu - slider
0320 000
Any de fabricació
Any de fabricació - slider
02024