Els metges decideixen no operar a Xavi Cardelús

Un cop avaluat l’abast de la lesió i les opcions, l’equip mèdic de Xavi Cardelús ha decidit no dur a terme la intervenció quirúrgica, al menys de moment.

Recordem que dissabte al circuit d’Assen l’andorrà va caure a la primera sessió d’entrenaments de la jornada, amb la mala sort que va trencar-se dos metatarsians del peu dret. 

Tractament menys invasiu

Un cop fetes diferents proves a Barcelona i ateses les característiques de les fractures, inclosa l’afectació que pateix als lligaments, de cap manera hagués pogut arribar a temps per competir al Gran Premi d’Alemanya d’aquest cap de setmana. Es per això que al final s’ha optat per seguir un plantejament més conservador.

A més, descartat el GP d’Alemanya hi ha un marge més generós de temps. I és que la propera cita no serà fins d‘aquí a un mes a Silverstone. En aquest espai de temps, si tot segueix com està previst, l’andorrà podrà mirar d’estar recuperat per reincorporar-se al campionat.

Les declaracions del pilot

El pilot de Fantic Racing valorava així la decisió dels doctors.: Un cop han tornat a veure a Barcelona la lesió, els metges han decidit no operar-me. Creuen que val més seguir un tractament més conservador, atès que tampoc podia arribar a temps de competir a Alemanya aquest cap de setmana

Tinc una gran confiança en l’equip mèdic, se que han triat la millor opció i això em dóna tranquil·litat. A partir d’ara es tracta de seguir les seves indicacions i treballar els aspectes físics amb la major intensitat possible, al marge del peu lesionat”

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.

Compartir article:

Cercador de vehicles

Cotxes
Preu
Preu - slider
0320 000
Any de fabricació
Any de fabricació - slider
02024