Jeep Wrangler: autèntic, aventurer i electrificat

Si el Jeep Wrangler sempre ha estat sinònim de llibertat i d’aventures offroad, amb el Wrangler 4xe la marca amb seu a Ohio (USA), porta aquestes qualitats a un nou nivell en línia amb les necessitats mediambientals, tot combinant la tecnologia híbrida endollable amb el bo i millor de sempre dels de Jeep.

A continuació repassarem els detalls d’aquest innovador model que de ben segur durà a un nou nivell la indústria dels vehicles tot terreny.

Disseny i herència

Com no podia ser d’altra forma, el Jeep Wrangler 4xe hereta el disseny robust i l’esperit aventurer dels seus predecessors.

Fidel al lema “ves on vulguis i fes-ho tot”, qualsevol Wrangler del catàleg dels de Jeep manté intacta l’essència dels icònics Willys. En aquest cas però, el 4xe ho fa adaptant-se a les necessitats actuals amb una estètica que conjuga tradició i innovació de forma impecable. És així que el seu disseny manté tant les línies clàssiques pròpies d’un Wrangler, com els detalls que reflecteixen el seu caràcter offroad.

Tecnologia híbrida endollable

Una de les principals novetats del Wrangler 4xe, de fet la més gran, és la seva tecnologia híbrida endollable 4xe. Aquesta tecnologia ofereix una combinació perfecta de rendiment i de sostenibilitat. 

Equipat amb una bateria de gran capacitat, el Wrangler 4xe proporciona una autonomia elèctrica de més de 50 km en cicle urbà, permetent una conducció neta i eficient en entorns urbans, fent-ho sense haver de renunciar a la seva capacitat d’afrontar els terrenys més exigents quan toqui.

380 CV i 637 Nm

És així que ara, sent també ideal per gaudir-ne a diari, el Wrangler 4xe us farà passar-ho bé sempre, a la muntanya, com sempre ha fet, i des d’ara també a la ciutat.

I és que gràcies a la tecnologia 4xe podeu conduir amb la tracció a les quatre rodes en mode totalment elèctric, tot aprofitant els 380 CV de potència combinada i un par màxim de 637 Nm, xifres xocants quan valorem que el 4xe també ofereix la tracció total en mode “zero emissions”. A més, aquestes xifres estan acompanyades d’una millora significativa pel que fa a les prestacions per carretera, entre altres, gràcies a una excel·lent acceleració de només 6.4 segons per pujar de 0 a 100.

Sistemes de tracció avançats

El Wrangler 4xe inclou dos sistemes de tracció a les quatre rodes que és mantenen permanentment actius sota demanda: Selec-Trac o Rock-Trac. 

Aquests sistemes asseguren una adaptabilitat òptima en qualsevol tipus de terreny. Combinats amb eixos de darrera generació, bloqueig elèctric Tru-Lok tant a l’eix davanter com al posterior, diferencial de deslliçament limitat Trac-Lok i desconnexió electrònica de la barra estabilitzadora davantera, aquesta variant híbrida del Wrangler és un tot terreny en majúscules.

Sostenibilitat i eficiència

Però l’electrificació del Wrangler 4xe no només ha millorat les seves prestacions, òbviament la seva raó de ser està en el fet de reduir el seu impacte ambiental. 

Amb un consum de combustible d’uns 3,5 litres als 100 km en mode híbrid i unes emissions un 70% inferiors respecte de la versió de gasolina (cicle WLTP), el Wrangler 4xe és una opció absolutament sostenible, ideal per als amants de l’aventura que volen estar en sintonia amb les necessitats mediambientals, tan necessàries com urgents.

Ah! i pel que fa als temps de recàrrega, tranquils, que no en perdreu pas massa. La bateria es pot carregar completament en menys de 3 hores, de tal forma que el cotxe ofereix una gran comoditat en aquest aspecte també.

Opcions de personalització

El Wrangler 4xe híbrid endollable està disponible en dos nivells d’equipament: Sahara 4xe i Rubicon 4xe. Cada nivell ofereix sistemes 4×4 específics i llandes d’aliatge de 43,2 cm (17”) o 45,7 cm (18”), respectivament. 

A més, Jeep ofereix deu colors exteriors diferents per adaptar-se als gustos personals de cada conductor, incloent opcions com negre, blanc brillant, vermell Firecracker, una mena de gris brillant mentalitzat anomenat Granite Crystal, un de groc lluent Hella Yella, dos grisos anomenats plata Billet Metal i gris Sting i per primera vegada el color blau Hydro, el bordeus Snazzberry i el verd Sarge.

Conclusió

En resum: el Jeep Wrangler 4xe és la combinació perfecta de tradició i innovació. Amb la nova tecnologia híbrida endollable, més unes capacitats offroad excepcionals, tot plegat amb un disseny complert i molt atractiu, és l’elecció ideal per aquells que busquen, estil off-road, aventura i sostenibilitat a parts iguals. I és que el Wrangler 4xe no només manté l’essència del llegendari Jeep Wrangler, també porta aquesta icona 4×4 a un nou nivell.

Informeu-vos a Cimex Auto. Av. Enclar, 98 – Sta. Coloma (Andorra la Vella). Tel. +376 720955

Per a d’altres novetats, feu clic en aquest enllaç o accediu directament des de la secció corresponent que hi ha al desplegable superior del blog.

Compartir article:

Cercador de vehicles

Cotxes
Preu
Preu - slider
0320 000
Any de fabricació
Any de fabricació - slider
02024